ISEAS 2023

🛩ī¸ Exciting news! EFACA is delighted to participate in the upcoming ISEAS 2023 event, an international and multi-disciplinary symposium focused on addressing current issues in the aviation industry. 🌍

Join us from July 5th to 7th, 2023 in Warsaw, Poland, as we delve into fascinating topics such as the electrification of aerial vehicles, all-electric aircraft, electric generation and storage in aerial vehicles, and more. Together, let’s shape the future of aviation at the ISEAS 2023 event, an international and multi-disciplinary symposium that brings together industry experts, researchers, and enthusiasts from around the world. 🌍

With the aviation industry being one of the fastest growing industries in the world, ISEAS highlights the positive contribution it makes to the development of electric use in aviation. This event serves as a valuable platform for knowledge exchange, idea sharing, and innovation.

Save the date and be a part of this remarkable symposium. EFACA is delighted to participate and looks forward to engaging in fruitful discussions with the aviation community. See you in Warsaw! 🙌

#ISEAS2023 #AviationIndustry #GreeningAviation#EFACA

Similar Posts